Betaling via sikker server
Gefion Records’ webshop anvender SCANNET.DK (pay.scannet.dk) server som system for sikker betaling. Den sikre server har et VeriSign Secure Server ID. I web shoppen på www.MusiCure.com kan der betales online med kreditkort:
Dankort (gebyr 1,45 + 0,1%) Visa, Mastercard, JCB

Betaling med de forskellige kreditkort betalingsmuligheder er forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen ovenfor. Gefion Records ApS tager ikke yderligere gebyr ved kortbetaling på www.MusiCure.com

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Alle data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.MusiCure.com eller andre har mulighed for at læse dine betalingskort data.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.MusiCure.com Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Forsendelse:
Produkter bestilt direkte i web shoppen vil, så vidt muligt, blive ekspederet indenfor 1-2 hverdage efter bestillingen er modtaget. Faktura/Kvittering for købet vedlægges forsendelsen, og forsendelsesprisen (inkl. emballage) opføres i henhold til Post Danmarks gældende priser.