MusiCure Pude med MP3 afspiller og Bluetooth funktion til privatkunder

MusiCure Pude med MP3 afspiller og Bluetooth funktion til privatkunder

3.356,25 DKK

(inkl. moms)

MusiCure Pude leveres med bomuldsbetræk og MP3 afspiller/Bluetooth funktion til privatkunder
 
 

Model/Varenr.: GFO 20166
Vægt: 2 kg.
stk.

Komfortabel skumpude med indbyggede højttalerkabinetter af høj kvalitet, udviklet specielt til personlig og afslappende lytning til MusiCure musikken via den medfølgende MP3 afspiller med Bluetooth funktion.

NB: vigtig information: 
MusiCure puden med bomuldbetræk anbefaler vi kun til privatkunder.

Til hospitalsafdelinger og plejecentre anbefaler viMusiCure puden med hospitalshygiejne betræk. Når du bestiller MusiCure puden sammen med en MP3-afspiller vil du sammen med puden modtage en fuldt opladet MP3 afspiller med indbygget Bluetoo
th modtager, som indeholder et MusiCure program på en time, klar til at blive afspillet i puden.

Om MP3 afspilleren med Bluetooth modtager 
Afspilleren har indbygget et genopladeligt batteri (USB-kabel tilgenopladning af batteriet medfølger), med en spilletid på 14-15 timer pr. opladning. For at genoplade batteriet, skal du blot tilslutte afspilleren til en computer, eller et almindeligt godkendt mobil opladerstik, med det medfølgende USB-kabel.
MP3-afspilleren passer perfekt ind i lommen på siden af hovedpuden. Yderligere informationer om MP3 afspillerens almindelige funktioner, samt vejledning i tilslutning af Bluetooth modtageren, findes i den medfølgende manual og Quick Guide.

Produktspecifikationer for puden: 
MusiCure puden er fremstillet af højkvalitet Visco Elastisk Memory Foam, som sikrer maksimal komfort og optimal hoved- og nakkestøtte.
To lag betræk, hvor det blå yderbetræk af 100% bomuld kan aftages og vaskes ved 40 grader. Betrækket til MusiCure Puden er desuden forsynet med en praktisk sidelomme til placeringen af MP3afspilleren, eller anden lydenhed som f.eks. iPod, iPhone, Bluetooth-modtager etc.
Pudens indbyggede højttalere er passive og kræver ingen strømforsyning eller batterier. Alt hvad der behøves, er at forbinde MP3-afspilleren til mini-jack stikket på kablet, som udgår fra puden.
Med puden følger en praktisk rejse- og opbevaringstaske, som beskytter puden effektivt, og det anbefales altid at opbevare puden i tasken, når den ikke er i brug.

Kunder der har købt dette produkt har også købt