MusiCurePuden

MusiCure Pillow - Sund komfortabel lytning

MusiCure Puden er en specielt designet komfortabel 'memory foam' skumpude med indbyggede højttalerkabinetter, som gengiver lyd i høj kvalitet. Puden er udviklet til optimal personlig og intens lytning til den evidensbaserede MusiCure musik - men også, som et "sundt" alternativ til ear-plugs og hovedtelefoner.

MusiCure Puden leveres med godkendt hospitals-hygiejnebetræk, udviklet specielt til sygehuse og plejecentre, samt alle øvrige områder indenfor sundhedssektoren.


Godkendt til anvendelse i hele sundhedssektoren
MusiCure Puden er CE mærket og registreret som Medicinsk udstyr i klasse 1.
På baggrund af forskning, VTV-undersøgelser og erfaringer med daglig anvendelse på sygehuse og plejecentre, er puden siden 2019 registreret som medicinsk udstyr i klasse 1 og CE mærket efter gældende EU-standarder.

 

MusiCure Puden er udviklet gennem gennem 10 år og bliver løbende opdateret. 

Puden fremstilles nu med med vores Patent Pending 'MusiCure Sound System’:
International PCT/EP2019/056784 


I vores shop kan man bestille MusiCure puden med godkendt hospitals-hygiejnebetræk, leveret sammen med en MP3/Bluetooth afspiller. Betaling kan ske med kreditkort, eller ved opgivelse af EAN-nummer for offentlige institutioner (link til puden i shoppen). Denne version af puden er målrettet til anvendelse på hospitaler og institutioner m.v.

Produktspecifikationer for puden:
MusiCure Puden er fremstillet af Visco Elastisk Memory Foam, som sikrer maksimal komfort og optimal hoved- og nakkestøtte.
Alt materiale indeholdt i puden, samt betræk og kabel er godkendt og CE mærket efter gældende EU-standarder. Med puden følger en praktisk rejse- og opbevaringstaske som beskytter puden, og det anbefales altid at opbevare puden i tasken når den ikke er i brug.

MusiCure Puden leveres med en MP3 afspiller som indeholder et afstressende MusiCure musikprogram på godt en time, og afspilleren har samtidig indbygget Bluetooth funktion. Afspilleren er genopladelig med det inkluderede USB-kabel, som kan tilsluttes en computer eller et godkendt mobiloplader stik, og afspilleren kan spille på til 20 timer på en opladning.

Erfaringer med MusiCure Puden:
MusiCure puden bliver med stor tilfredshed anvendt på mange hospitalsafdelinger i hele Skandinavien samt indenfor psykiatrien, samt på plejecentre for ældre og indenfor behandling af demens.

 

Download MusiCure Pillow Brochure DK


VTV undersøgelse af MusiCure Pudens virkning på demente borgere
Meget positive resultater med demente borgere i Favrskov kommune: En omfattende brugerundersøgelse af MusiCure puden og dens virkning på demente borgere blev i foråret 2018 gennemført i Favrskov kommune, Region Midtjylland. Formålet med undersøgelsen er at teste anvendelsen af MusiCure puden og musikken over længere tid og resultaterne af den samlede undersøgelse er offentliggjort i en 20 siders rapport, samt i en kortfattet brugervejledning.

 

Læs Rapporten fra Favrskov kommune her.

 MusiCure puden bliver permanent anvendt til patienter med delir på Hvidovre Hospital
Se TV2 Lorry indslag fra Hvidovre hospital og positive erfaringer med delir patienter.
Dette indslag blev sendt i august 2019.

Behandling af delir med MusiCure puden – et forbedringsprojekt med musikintervention på Nordsjællands Hospital Hillerød.
Puderne blev afprøvet på 13 patienter i en periode over fire måneder. Resultaterne fra registreringsskemaerne viste, at flertallet af patienterne gik hurtigere ud af delir, når de modtog terapien med puderne:

  1. 7 % af patienterne havde ingen effekt af musikterapien. 
  2. 23 % af patienterne havde nogen effekt af musikken, men var fortsat delirøse. 
  3. 69 % af patienterne gik ud af delir efter 2-13 timers musik. 

Reference: Rapport fra Nordsjællands Hospital 2020 'Musik som komplimenterende behandlingsmetode til indlagte patienter med delir'

PDF rapport udarbejdet afCamilla Engelstoft Hess Klinisk sygeplejespecialist, cand.cur.