MUSICURE PUDEN - MUSICURE PILLOW


MusiCure Puden / MusiCure Pillow - Sund komfortabel lytning - CE mærket - Medicinsk udstyr i klasse 1   

Fakta oplysninger om MusiCure Puden

Produktspecifikationer: MusiCure Puden er en kvalitets musikpude fremstillet af Visco Elastisk Memory Foam, som sikrer maksimal komfort og optimal hoved- og nakkestøtte.
MusiCure Puden leveres med vores specielle MusiCure  afspiller: "MusiCure Player" som indeholder et dokumenteret afstressende MusiCure musikprogram på halvanden time.. Afspilleren er genopladelig med det inkluderede USB-kabel, som kan tilsluttes en computer eller godkendt oplader stik. MusiCure player kan spille op til 12 timer på én opladning.
MusiCure Puden er en specielt designet skumpude med indbyggede højttalerkabinetter i  selve musikpuden, som gengiver musikken i høj kvalitet. Puden er skabt til optimal personlig og intens lytning til den evidensbaserede MusiCure musik - men også, som et "sundt" alternativ til ear-plugs og hovedtelefoner. MusiCure Puden leveres med godkendt hospitals-hygiejnebetræk, udviklet specielt til sygehuse og plejecentre, samt alle øvrige områder indenfor sundhedssektoren. MusiCure Puden er som den eneste musikpude registreret og godkendt som medicinsk udstyr i klasse 1 og CE mærket efter gældende EU-standarder.
Vedlagt er en grundig manual, med vaske- og desinfektionsanvisninger og en brugervejledning til MusiCure player. Musik Puden er udviklet igennem 14 år og bliver løbende opdateret. Puden fremstilles nu med vores originale 'MusiCure Sound System' og godkendt vaskbart hygiejnebetræk, som standard.
Musikpuden med MusiCureprogrammet er målrettet til anvendelse på hospitaler, plejecentre og institutioner m.v. 
MusiCure Puden kan bestilles direkte herunder via EAN Formularen.  MusiCure Pillow  GFO 20178 -   Puden måler 50x30x7/10 cm. og vejer 850 g. -  Pris pr.stk. 3248 DKK ex.moms.

EAN - Bestilling af MusiCure Puden

Videomanual og link til download af opdateret manual 2023


NYHED - MusiCure Player video-manual
MusiCure Puden leveres fra 12. juni 2023 med en helt ny type afspiller, som vi har udviklet, testet og gennemprøvet igennem det sidste år. Den nye afspiller er meget enkel at betjene og er tænkt til at gøre hverdagen lettere for sygeplejersker og terapeuter m.fl., som nu kun behøver at trykke på én knap, for at starte og stoppe en afspilning. Denne video viser en vejledning om betjeningen, samt oplysning om publicerede forskningsprojekter med MusiCure Puden.


MusiCure pillow Manual
Download vores opdaterede MusiCure pude manual for både Puden og MusiCure Afspilleren

Effekten af MusiCure Pillow

Behandling af patienter med Delir
Projekt resultater fra Nordsjællands Hospital 2021:
Behandling af Delir med MusiCure Puden
  • Kommer hurtigere ud af delir tilstanden
  • Kræver mindre overvågning
  • Medicinforbrug reduceres
  • Udskrives tidligere fra hospitalet

Posteren og graferne viser:

  • 69 % af patienterne gik ud af delir efter 2-13 timers musik.
  • 23 % af patienterne havde nogen effekt af musikken, men var fortsat delirøse.
  • 7 % af patienterne havde ingen effekt af musik

Reference: Rapport fra Nordsjællands Hospital 2020 'Musik som komplimenterende behandlingsmetode til indlagte patienter med delir’ - under menu FORSKNING findes link til PDF rapport udarbejdet af Camilla Engelstoft Hess Klinisk sygeplejespecialist, cand.cur.