MUSICURE PUDEN - MUSICURE PILLOW

MusiCure Puden / MusiCure Pillow - Sund komfortabel lytning - CE mærket - Medicinsk udstyr i klasse 1   

MusiCure Puden er CE mærket og registreret som Medicinsk udstyr i klasse 1

MusiCure Puden er en specielt designet komfortabel 'memory foam' skumpude med indbyggede højttalerkabinetter, som gengiver lyd i høj kvalitet. Puden er udviklet til optimal personlig og intens lytning til den evidensbaserede MusiCure musik - men også, som et "sundt" alternativ til ear-plugs og hovedtelefoner. MusiCure Puden leveres med godkendt hospitals-hygiejnebetræk, udviklet specielt til sygehuse og plejecentre, samt alle øvrige områder indenfor sundhedssektoren. Godkendt til anvendelse i hele sundhedssektoren

På baggrund af forskning, VTV-undersøgelser og erfaringer med daglig anvendelse på sygehuse og plejecentre, er puden siden 2019 registreret som medicinsk udstyr i klasse 1 og CE mærket efter gældende EU-standarder. MusiCure Puden er udviklet igennem 10 år og bliver løbende opdateret. Puden fremstilles nu med vores originale 'MusiCure Sound System' og godkendt vaskbart hygiejnebetræk. Denne version af puden er målrettet til anvendelse på hospitaler og institutioner m.v.

Produktspecifikationer for pudeMusiCure Puden er fremstillet af Visco Elastisk Memory Foam, som sikrer maksimal komfort og optimal hoved- og nakkestøtte.
Alt materiale er indeholdt i pude- tasken, når den ikke er i brug. MusiCure Puden leveres med en MP3 afspiller som indeholder et afstressende MusiCure musikprogram på godt en time, og afspilleren har samtidig indbygget Bluetooth funktion. Afspilleren er genopladelig med det inkluderede USB-kabel, som kan tilsluttes en computer eller en godkendt mobiloplader stik, og afspilleren kan spille på til 15-16 timer på en opladning.

Puden leveres med godkendt hospitals-hygiejnebetræk og MP3/Bluetooth afspiller med over en times MusiCure musikprogram. MusiCure Puden er registreret og godkendt som medicinsk udstyr i klasse 1 og CE mærket efter gældende EU-standarder. Vedlagt er en grundig manual, med vaske- og desinfektionsanvisninger og en QuickGuide til MP3 afspiller.

Model-varenummer og pris   
1 stk. MusiCure Pillow   GFO 20178 -  Pris  DKK 3897,50  - inklusiv MusiCure Program. Puden måler 50x30x7/10 cm. og vejer 850 g

Forskning resultater 2021 - Behandling af Delir med MusiCure Puden

et forbedringsprojekt med musikintervention på Nordsjællands Hospital i Hillerød. Puderne blev afprøvet på 13 patienter i en periode over fire måneder. Resultaterne fra registreringsskemaerne viste, at flertallet af patienterne gik hurtigere ud af delir, når de lyttede til MusiCure på puderne:

  • 69 % af patienterne gik ud af delir efter 2-13 timers musik.
  • 23 % af patienterne havde nogen effekt af musikken, men var fortsat delirøse.
  • 7 % af patienterne havde ingen effekt af musikken

Reference: Rapport fra Nordsjællands Hospital 2020 'Musik som komplimenterende behandlingsmetode til indlagte patienter med delir' - under menu FORSKNING findes link til PDF rapport udarbejdet af Camilla Engelstoft Hess Klinisk sygeplejespecialist, cand.cur.