VI TILBYDER EVIDENSBASERET STIMULENDE MUSICURE MUSIK OG LYDLANDSKABER og NATURFILM 

- med det overordnede formål, at skabe et positivt, motiverende og mindre stressende miljø på afdelinger og institutioner - til gavn for alle. 

MusiCure Pillow

Kvalitespude med vores specielt udviklede lydsystem indbygget i puden, og lyd i høj kvalitet. Puden er godkendt og registereret som klasse 1 medicinsk udstyr.
Vi tilbyder direkte salg af MusiCure Pillow til hospitaler, plejecentre og institutioner, indretning af sanserum og lignende. Puden giver afstresning, positive oplevelser og bedre søvn for patienter og beboere. 
Med puden følger en afspiller med et beroligende MusiCure program, og manual med vejledninger.

Referencer og Links til publicerede forskningsresultater med MusiCure Pillow:

  1. Effect of music intervention in colonoscopy-naïve adults: a randomised controlled trial
  2. Positive effect of MusiCure on patients undergoing bronchochoscopy 
  3. Music interventions in patients during coronary angiographic procedures
  4. Soothing music can increase oxytocin levels during bed rest after open-heart surgery
  5. The effect of music intervention in stress response to cardiac surgery in a randomized clinical trial.
  6. Musik som komplimenterende behandlingsmetode til indlagte patienter med delir 

MusiCure Stream

Over 30 timers MusiCure musikprogrammer og naturfilm, udviklet gennem 20 år - gjort tilgængelig samlet i vores egen streaming tjeneste.
Alt materiale er dokumenteret gennem professionelle studier og tests fra anvendelse på hospitaler. Repertoiret opdateres løbende i henhold til resultater fra forskning.
Et abonnement med personligt brugernavn og password giver direkte adgang til alle kanaler i streaming tjenesten, og MusiCure Stream henvender sig til både institutioner og private brugere. MusiCureStream anvendes dagligt på hospitalsafdelinger, plejecentre etc., hvor den positive stimulans fra musik og film er blevet dokumenteret 

  1. Effects of Non pharmacologic Distraction Methods on Children's Postoperative Pain - A Non-matched Case Control Study. 
  2. Evaluating Pictures of Nature and Soft Music on Anxiety and WellBeing During Elective Surgery 
  3. Music and Films with special Nature atmospheres for patients and relatives 

 MusiCure Komplet

Musik- og naturatmosfærer i en samlet optimal løsning, hvor streaming tjenesten og MusiCure puden indgår sammen, med professionel introduktion og vejledning.

Kombinationen af MusiCure Stream og MusiCure Pillow tilbydes her som en samlet løsning for hospitalsafdelinger, plejecentre eller andre institutioner, og skaber en helt overordnet stressfri og inspirerende atmosfære.
Alle elementer af MusiCure indgår her i den samlede løsning, som gavner både patienter, personale og pårørende.
For mere information og tilbud kontakt: info@musicure.dk

Reference til tests og eksisterende løsninger:

Eksempler på helhedsløsninger med MusiCure på hospitalsafdelinger

MusiCure som integreret løsning på Intensiv afd.V, OUH Svendborg

MusiCure blev introduceret på OUH Svendborg Hospital i 2016, på initiativ af sygeplejerske og kvalitetskoordinator Susanne Winther Olsen, og efter en 6 måneders testperiode blev musikken, puden og naturfilmene en fast del af hospitalets tilbud til patienterne på Anæstesiologisk Intensiv afdeling V i Svendborg. Senest er de store akustikdæmpende billeder, med motiver fra MusiCure filmene, blevet ophængt på hospitalets gange. Det skaber en unik sammenhæng mellem musik, film og billeder og danner en enestående smuk og livsbekræftende helhed. De mere end 20 MusiCure Akustikbilleder er udført i samarbejde med AKUART A/S.

Odense Universitetshospital:
Opvågning efter operation med musik og film

Et meget positivt og innovativt initiativ blev i 2019 taget på Opvågningsafsnittet COPA, Anæstesiologisk-Intensiv afdeling V i Odense, hvor patienterne under opvågningen efter operation kunne opleve både MusiCure musikken ved hovedpuden og naturfilm på store skærme, opsat i loftet for enden af sengen. I forbindelse med projektet gav 98% af patienterne udtryk for, at de oplevede sanseoplevelsen som beroligende og afslappende, samt at de ville ønske, de fik tilbuddet en anden gang. Samtidig faldt antallet af urolige og udadreagerende patienter, som blev vurderet til at udvise moderat til høj risiko for voldsom uro, fra 3% til 0,7% på de sengepladser, hvor sanseoplevelsen blev tilbudt. Det forventes, at Sanseoplevelsen lader de 24.000 patienter, som årligt ligger til opvågning efter bedøvelse på OUH, vågne i så trygge, rolige og behagelige omgivelser som muligt. Afdelingen modtog efterfølgende hospitalets innovationspris for initiativet!

Scandic Health LLC

Præsentation af Scandic Health LLC i USA

Samarbejdspartner i USA er selskabet Scandic Health LLC, som har introduceret MusiCure musik og film på flere hospitalskæder i USA.Vi er stolte af at være partner med Scandic Health LLC i USA. Grundlægger og direktør er Anne Taylor, som er uddannet sygeplejerske fra Danmark, hvor hun blev registreret sygeplejerske (RN) og en BSN fra Copenhagen Nursing School. Og siden 2000 har Anne praktiseret sygepleje i USA.
Baseret på positive personlige erfaringer med MusiCure, etablerede hun og hendes mand Clarence Taylor i 2015 selskabet Scandic Health, med det overordnede formål at introducere og implementere MusiCure musik af naturfilm på de amerikanske hospitaler.
Med ekstraordinær energi og entusiasme er det nu lykkedes Anne og Clarence at indgå aftaler med flere hospitalskæder i USA, samt med krydstogtselskabet Princess Cruises, der tilbyder deres passagerer et 8-timers MusiCure-soveprogram - og alle deres kunder og klienter bruger Scandic Healths MusiCure-service med stor tilfredshed.
Det ihærdige arbejde, som Scandic Health nu udfører, kommer så mange patienter til gode, i form af reduceret stress, angst, nervøsitet og mindre medicinforbrug.  Se og læs mere information på  ScandicHealth LLC


Scandic Health presents MusiCure

 NAMI konference Washington 

MusiCure film  in hospital room, Ascension MI - USA

   Anne Taylor, sygeplejerske (RN) BSN med kollegaer på Ascension MI - USA