MusiCureStream - vores egen streaming service 

Over 30 timers MusiCure musik, film med natur, og diverse MusiCure specialprogrammer, samlet på en fælles platform. 

MusiCureStream er vores egen sikre tjeneste hvor over 30 timers MusiCure materiale er gjort tilgængeligt gennem 8 separate kanaler med både musik, film med natur og specielle programmer til behandling, samt et Nat/Søvn program på 8 timer. Her findes også alle de 12 originale MusiCure albums - alt sammen tilgængeligt døgnet rundt med et abonnement til tjenesten. 

NB!  Vi har ingen aftale med Spotify, og derfor kan man ikke streame og høre MusiCure musik på Spotify tjenesten.
Alligevel ligger der på Spotify nogle playlister, som helt misvisende bruger mit navn: Niels Eje og mit brand: MusiCure som overskrift, men DET ER IKKE Niels Ejes MUSIK. Derfor denne ADVARSEL. Der er taget juridisk action for at få det fjernet, men indtil det sker, så vær opmærksom på at det ikke det er min musik i disse playlister. Alt MusiCure musik og film ligger i vores egen streaming tjeneste  MusiCureStream.dk

Specielt sammensatte MusiCure programmer - Film med naturoplevelser og musik, uden tale - produceret specielt til MusiCure musikken

Film med naturmotiver, optaget og redigeret specielt til MusiCure musikken, indgår som en vigtig del af det samlede MusiCure repertoire. Naturfilmene er optaget og produceret af Inge Mulvad Eje og redigeret sammen med komponist Niels Eje, og hensigten med filmene er, at formidle en totaloplevelse af levende billeder og musik, med både beroligende og inspirerende virkning.

Patienter som f.eks. vågner op efter en operation, oplever som regel kun rummets hvide vægge, eller non-stop nyheder og ’hospitals-info’ på de skærme der måtte være til rådighed, og ingen af delene er særligt livsbekræftende. Forskning og erfaringer viser med stor tydelighed, at evidensbaseret musik og smukke naturscenerier, uden tale eller indsat tekst, kan øge livskvaliteten og patienttilfredsheden med op til 98%.  Som ’positiv distraktion’, under mange forskellige procedurer på hospitalet, har MusiCure filmene også vist sig meget velegnede til at skabe en mere inspirerende og motiverende atmosfære for patienterne. For at tegne abonnement eller få mere information:  MusiCureStream

De 9 kanaler i MusiCureStream indeholder:

  1. MusiCure musik kanalen – specielt sammensatte MusiCure programmer med natur atmosfærer, som "pauser" mellem de længere programmer - i alt ca. 16 timers MusiCure musik.
  2. Alle de 12 originale MusiCure Albums
  3. Film kanalen “Bring naturen Ind” med naturstemninger fra hele verden, uden tale, og kun med MusiCure musik som baggrund.
  4. Mental stimulation, målrettet til plejecentre, herunder behandling af demens.
  5. Procedure kanalen – helt specifikke og tidsafmålte behandlingsprogrammer med MusiCure.
  6. Fødestuer - 'Labour and delivery' - speciel filmkanal med musik og levende billeder til fødende  
  7. Natur-atmosfærer - optagelser af autentiske naturstemninger i lyd
  8. MusiCure Trailer film - Korte versioner af Naturfilmene
  9. Nat/Søvn kanalen – 8 timer med rolig MusiCure musik til indslumring og lyden af havets bølger hele natten – hvor bølgerne er specielt redigeret til dyb hvile og søvn. 
NB. Enkelte kanaler er kun synlig  for specielle afdelinger og brugere.